1 - Kabindeki Tartım Bilgisayarı
2 - Bom önünden geçerken tartımı başlatan manyetik switch
3 - Kaldırıcı pistondan hidrolik hattına tipik bağlantı şekli
Tünel yükleyicisi uygulaması
Kritik amaç
Ulaşılmak istenen hedef, galeriden çıkartılan maden tonajının cevher tenörüne göre doğrudan kaynakta kontrolü ve madencilik prosesinin daha verimli yönlendirilmesini sağlamaktır.
Araştırma & Geliştirme

Montaj ve sistem performans testleri yeraltı madenciliğinde, mobil tartım sistemlerinde ve tünel yükleyicilerinin çalışma koşullarında tecrübeli bir grup uzman tarafından gerçekleştirilmiştir.

Ar-ge faaliyetleri esnasında, üretimin verimliliği ve kontrolü ile birlikte tünel yükleyicisi operatörünün tartım sistemine verdiği tepkiler de dikkate alınmıştır.



 

 

Bilgi için tıklayın
 
 

1 - Kabindeki Tartım Bilgisayarı

 
 
2 - Bom önünden geçerken tartımı başlatan manyetik switch 3 - Kaldırıcı pistondan hidrolik hattına tipik bağlantı şekli  
Sadelikten gelen güç
VEI mobil tartım sistemleri sade parçaları ve pratik uygulama yöntemleriyle, şantiyedeki montaj esnasında makinanızın duruş süresini kısaltır. Son derece basit, sistem sadece 4 temel parçadan oluşur ve ilave bağlantı kutusu veya güç kaynağı kullanılmaz. Sistemlerimiz konusunda uzman teknisyenlerimiz gözetiminde kusursuz bir şekilde monte edilir. Lastik tekerlekli yükleyiciniz birkaç saat içinde mobil bir kantara dönüşür.
VEI mobil tartım sistemleri…Yükleyicinize artı değer katan ideal iş ortağınız
Lastik tekerlekli yükleyiciniz mobil bir kantara dönüşsün ister misiniz?

Bu fonksiyonel cihaz monte edildiğinde, lastikli yükleyiciniz maksimum üretkenliğine erişebilir. Nasıl mı?
Gerçek tonajlarını bilmeksizin kamyonları yüklerseniz, aşırı yüklenmiş araçlar fazla yüklerini boşaltmak, eksik yüklenmiş olanlar da ilave yük almak için şantiyenin çıkışındaki sabit kantardan geri dönmek zorunda kalırlar. Ancak bu fazla yük de tartılmadan boşaltılacağı veya ilave yük de tartılmadan yükleneceği için ikinci kantar tartımında da istenen tonajın tutturulması yine tesadüflere bağlı olacaktır.

Kamyonların yükü optimize edildiğinde yükleme ve nakliye birim maliyetinizi azaltırsınız. VEI mobil tartım sistemi kendisini sadece bir kaç ayda amorti eden bir yatırımdır. Lastikli yükleyicinize bir kez monte edildikten sonra artık gerçek tonajı bilerek yükleme yapabilirsiniz.
Lastikli yükleyicinizin mobil bir kantara dönüştüğünü bir düşünün…. İşte dikkate almanız gereken 5 önemli avantaj :

1) Sattığınız malzemenin tonajını bilirsiniz
2) Kamyonların yüklerini optimize ederek karayollarındaki tonaj cezalarını önlersiniz
3) Yükleme süreniz kısalır
4) Makinalarınızın üretimlerini ve malzeme stoklarınızı ayrı ayrı takip edebilirsiniz
5) Karışım / dozajlama yaptığınızda gereken oranı sahada doğru olarak hazırlarsınız.

VEI mobil tartım sistemleri yatırımınızı kısa sürede kazanca dönüştürür. Yatırımınızın size kazandıracaklarını hesaplamak için tıklayın AMORTI HESABI

 
 
Bu uygulama hakkında detaylı bilgi için lütfen bizimle temasa geçiniz.
1 - Kabindeki Tartım Bilgisayarı
2 - Kabin içindeki ışıklı yük indikatörü
3 - Güç kaynağı
4 - Kasadaki mevcut tonajı gösteren her iki taraftaki harici ışıklar
5 - Öndeki sensörlerin bağlantı kutusu
6 - Arkadaki sensörlerin bağlantı kutusu
7 - Sensörlerin süspansiyona tipik bağlantı şekli

Dumper Load tartım sistemi dünyanın her yerindeki büyük maden ocaklarında yaşanan benzer sorunlar için ideal çözümü sunar : çok yönlü ve tam otomatik, her kaya kamyonunu yaptığı günlük iş bazında takip ederken yararlı çıktı ve kaynak kontrol verilerini elde etmek için ideal bir araç.

Sistemin monte edildiği bir kaya kamyonunun yükü artık tahmini olmaz , aksine akıllı bir yük algılama sistemi tarafından optimize edilir. Böylece kamyon, üretici spesifikasyonlarına tam olarak uygun bir şekilde kullanılır ve bunun doğal sonucu olarak aracın yedek parça - bakım giderleri ve arızalara bağlı iş kayıpları kayda değer bir oranda azalır.

Tüm VEI ürünleri gibi bu sistem de gerekli işlevsel özelliklerinin tamamını içermesi, dayanıklılığı, kullanım kolaylığı, tartım hassasiyetinin ve   performansının sürekliliği için doğrudan sahada, kaya kamyonunun çalıştığı zorlu şantiye şartlarında tasarlanmış ve test edilmiştir.

Lastik Tekerlekli Yükleyici
Bilgi için tıklayın
Ekskavatör
Bilgi için tıklayın
Mobil Beton Santrali
Bilgi için tıklayın
Tünel Yükleyicisi
Bilgi için tıklayın
Kaya Kamyonu
Bilgi için tıklayın
Forklift
Bilgi için tıklayın
 
1 - Kabindeki Tartım Bilgisayarı 2 - Tartım ataşmanı GR1
g1 g2 g3
Sağlam kablo koruması
Aşırı yük koruması
Sökülebilir konektör
Endüstriyel ataşmanınız : mobil bir tartım sistemi
Endüstriyel ataşmanlarda mobil tartımın lider ürünü Helper P5 günümüzde artık kendisini pazarın en gelişmiş sistemi olarak dünya çapında kanıtladı. Kullanım kolaylığı, tartım hızı, sürekli güvenilirliği ve veri yönetimindeki gücü Helper P5 i günümüz endüstriyel ataşmanlarının standart mobil tartım sistemi yapan karakter özelliklerinden bazıları.
Bu işlevsel cihaz monte edildiğinde, endüstriyel ataşmanlı ekskavatörünüz maksimum üretkenliğine erişebilir. Nasıl mı?
Gerçek ağırlıklarını bilmeksizin kamyonları yüklerseniz, aşırı yüklenmiş araçlar fazla yüklerini boşaltmak, eksik yüklenmiş olanlar da ilave yük almak için şantiyenin çıkışındaki sabit kantardan geri dönmek zorunda kalırlar. Ancak bu fazla yük de tartılmadan boşaltılacağı veya ilave yük de tartılmadan yükleneceği için ikinci kantar tartımında da istenen tonajın tutturulması tesadüflere bağlıdır.
Kamyonların yükü optimize edildiğinde yükleme ve nakliye birim maliyetinizi azaltırsınız. Helper P5 kendisini sadece bir kaç ayda amorti eden bir yatırımdır. endüstriyel ataşmanınıza bir kez monte edildikten sonra gerçek ağırlığı bilerek yükleme yapabilirsiniz.
VEI mobil tartım sistemleri yatırımınızı kısa sürede kazanca dönüştürür. Yatırımınızın size kazandıracaklarını hesaplamak için tıklayın AMORTI HESABI


Helper P5, üretiminizin optimizasyonunda ideal çözüm

Sektörler

Hurda
Ağaç
Atık
Kum
Endüstriyel Ataşman
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

1 - Kabindeki Tartım Bilgisayarı
2 - Bom önünden geçerken tartımı başlatan manyetik switch 3 - Kaldırıcı pistondan hidrolik hattına tipik bağlantı şekli
   

Mobil Beton Santrali Uygulaması

Beton santrallerinin bulunmadığı ücra yerlerde sağlıklı beton üretimi için çözüm, mobil tartım sistemi monte edilmiş kendinden yüklemeli beton mikserlerindedir.

VEI mobil tartım sistemi monte edilmiş bir makina betonun bileşenlerini tartarak doğru miktarda yüklemek suretiyle istenen kalitede betonu kolayca üretebilir.

Bazı ülkelerin deprem yönetmeliklerinde şart koşulan bu yararlı sistem bugün dünyanın ücra köşelerinde çalışan bir çok firma tarafından kullanılmaktadır.

 

 

 

1 - Kabindeki Tartım Bilgisayarı
2 - Mast önünden geçerken tartımı başlatan manyetik switch 3 - Kaldırıcı pistondan hidrolik hattına tipik bağlantı şekli

Forklift Uygulaması

Endüstriyel bir tesiste giren ve çıkan yüklerin ağırlığını veya güvenlik nedenleri ile forkliftin ne kadar yük taşıdığını takip etmek çoğu zaman sorun olmuştur.

Mobil tartım sistemimizle forkliftin kaldırdığı yükler doğrudan makina üzerinde tartılabilir, hafızaya kaydedilebilir, malzeme ve müşteri bazında sınıflandırılabilir, yazıcı çıktısı alınabilir veya VEI yönetim yazılımı yüklenmiş bir bilgisayara transfer edilebilir.

Yük, kaldırıcı pistondaki basınç değişimlerinin ölçülmesiyle tartıldığından, forklifte eklenen ilave herhangi bir ataşman yoktur. Bu yüzden makinanın nominal kaldırma kapasitesi azalmaz.